Uutisia kiintokalusterintamalta

Jokunen viikko sitten laitoin Domuksen kalustesuunnittelijallemme viestiä, että josko hän ehtisi tekemään vähän edustavampia kuvia blogia varten ja vielä laskemaan jonkin sortin tarjouksia/suunnitelmia kylppäreiden osalta. Niitä tuli hieman jo silloin aikaisemmin käsiteltyä. Lähinnä mitä haluamme ja mihin, mutta kylppäreiden osalta olemme pitäneet vielä varauksen joillekin hyvin edullisille kaapistoille (tyyliin Ikea/rautakauppa). Ovathan ne kuitenkin oven takana piilossa, joten tarvittaessa voivat olla vaikka selkeästi erilaisia kuin muuten vallitseva tyyli. Jos taas kuitenkaan hintaero ei ole suuri, niin olisihan se kiva jos kaikki tulisivat samasta paikasta.

Tänään tuli pitkästä aikaa vastaus Domukselta ja hieman huonoja uutisia. Anne on saanut töitä toisaalta ja on siis vaihtamassa työnantajaa. Tämä on sinällään ikävää koska hänen kanssaan homma toimi erittäin hyvin ja yhteinen ymmärrys oli löytynyt. Homma kuitenkin jatkuu, nyt vain sitten eri kontaktihenkilön kanssa. Hänelle on jo siirretty kaikki projektimme materiaali ja lähetin itsekin hänelle jo viestiä jotta pääsemme saman tien samalle aaltopituudelle. Täytyisi varmaan käydä joku päivä morjenstamassa kasvotustenkin.

Annelta kuitenkin sain vielä keittiöstä yhden kuvan ja kyllä se vaan kivalta näyttää. Taas tuli fiilis että vitsit kun pääsisi jo aloittamaan jotta saisi nähdä tuon kuvan muuttuvan konkretiaksi. :)

Fiilistelykuvaa keittiöstä.

Fiilistelykuvaa keittiöstä.