Naapureiden kuulemiset hoidettu

Viimeinenkin naapuri on nyt kuultu. Tuli soitto että paperit olisivat valmiina noudettavaksi ja samana iltana menimme koko perheen kera morjenstamaan kolmatta rajanaapuria. Heitä emme vielä olleetkaan tavanneet.

Varmaan parisenkymmentä minuuttia tuli rupateltua niitä näitä ja täytyy sanoa, että mukava fiilis jäi. Tällä hetkellä ei ole kyllä valittamista rajanaapureista. Voisi melkein sanoa että on käynyt aika hyvä tuuri. Kaikkien kanssa tulemme toimeen.

Nyt olisikin sitten edellytykset jättää rakennuslupahakemus. Arkkitehdin kanssa tosin sovittiin että kun pihasuunnittelukin on juuri päässyt vauhtiin niin odotamme että sen saa hoidettua alta pois niin voidaan pihasuunnitelmakin jättää samassa kasassa. Ei ole vaatimus rakennuslupaa varten kuulemma mutta jossain vaiheessa se pitäisi esitellä. Joten miksipäs ei nyt.

Pihasuunnitelman suhteen on kuulemma ensimmäinen luonnos valmis ja maanantaina tapaamme suunnittelijan ja pääsemme kommentoimaan suunnitelmaa. Katsotaan kuinka pian sitten saamme sen lupahakemukseen liitettävän version valmiiksi.