Domuksen tarjous

Viikolla 36 tuli kyseltyä Domuksen tarjouksen perään. Sähköpostitse sovittiin että menen käymään perjantaina 6.9. kuvia katsomassa ja tarjouksesta tarkemmin keskustelemassa. Sain edellisenä iltana sähköpostiin muutaman kuvan tiloista (positiivinen yllätys!) ja tarjouksen. Ikävä kyllä se sijoittui toiseksi kalleimmaksi.

Perjantaina aamulla menin käymään klo 9 Tammiston Domuksella. Hitusen parkkipaikalla rupesi mietityttämään että noinkohan muistin väärin ajan kun aukioloajat näyttivät olevan kello kymmenestä eteenpäin. Ovet kuitenkin aukenivat ja puikahdin sisälle. Siellä sitten katsottiin hommat läpi ja juteltiin paljon muutakin. Löydettiin myös yhteinen sävel blogien maailmasta. Suunnittelija itse lueskelee paljon remonttiblogeja mutta myös satunnaisia raksablogejakin. Tulipa sitten tässä vaiheessa mainittua omastakin blogista sekä muutamasta itse seuraamastani kiinnostavimmasta (kaikkihan ne ovat kiinnostavia). Lähdin tapaamisen jälkeen sitten kotiin syöttämään viimeisimmänkin tarjouksen tietoja exceliin.

Domuksen piirto-ohjelman versio keittiöstä. Hitusen eri vinkkelistä.

Domuksen piirto-ohjelman versio keittiöstä. Hitusen eri vinkkelistä.

Kodinhoitohuone à la Domus.

Kodinhoitohuone à la Domus.

Kotiin päästyäni avasin samantien tietokoneen ja sain tosiaan Domuksen tarjoukselle sijan 2. Tosin sieltä väärästä päästä. Hintaa oli kokonaisuudelle 15.800€. Juuri kun suljin excelin ja tarkistin sähköpostin, huomasin että Domukselta oli tullut sähköpostia. Olivat jutelleet Tammiston Domuksen yrittäjän kanssa ja näkivät blogimaailmasta hyötyä näkyvyyden kannalta. Tuloksena molemminpuolinen voitto sillä samantien napsahti päivitetty tarjous: 14.500€. Sillä kiilattiin pelkkää summaa katsottaessa sijalle kolme, tosin periaatteessa kaksi sillä Kvik on jo melko pitkälti tullut unohdettua. Meni sitten excel-taulukko uusiksi.

Samana iltapäivänä tuli sitten vielä soitto Domuksen suunnalta. Suunnittelija oli ruvennut lukemaan blogia ja huomannut erään pienen detaljin: muiden tarjouksissa olimme kodinhoitohuoneen pyykkikuiluun pyytäneet vain ovet. Hän oli laskenut sisuksetkin mukaan. Sisällä oli muistaakseni pari hyllyä ja neljä koria sekä runko. Sen verran vielä päivitti tarjousta että joko lähtee kamat pois kuten muillakin ja hinnasta tippuu 450€ tai sitten pysyy hinta samana ja tavaraa on enemmän kuin muilla. Aika positiivinen ylläri! Nyt nimittäin tuli kiilaus melko selkeälle ykköspaikalle.

Enää odotellaan tuleeko keittiömaailmalta vielä parempaa tarjousta vai ei. Pari kyselyä on tullut jo laitettua mutta toistaiseksi ei vastausta ole tullut. Toivottavasti ei loistava suunnittelutyö ja asiakaspalvelua ala takkuamaan loppumetreillä. Joka tapauksessa päätöksen teemme tämän viikon aikana, tuli tarjouksia lisää tai ei.