Keittiömaailman päivitetty tarjous

Aiemmin jo hieman pohdin että onko Keittiömaailman loistavasti alkanut suunnittelu- ja asiakaspalvelutyö kokenut laskusuhdanteen tässä matkan varrella. Kaiken takaa löytyikin sitten niinkin arkinen syy kuin suunnittelijan sairastuminen. Lähetti kuitenkin ti 10.9. sairaspediltä viestiä että on taas töissä saman viikon perjantaina, jolloin laittaa tarjouksen.

Perjantaina sitten olin työreissussa ja siellä sähköpostiin saapui odotettu tarjous. Domuksen ykkösenä oleva kokonaistarjous oli 14.500€ josta vertailukelpoinen hinta 14.050€. Keittiömaailmalta tuli kokonaishinta 12.962,24€.

Kun tarkemmin rupesi tarjousta tutkimaan niin siinäkin oli jotain extraa. Yläkerran aulan kaapissa päädyimme pelkkiin syvennykseen asennettaviin liukuoviin ja siihen että kaapin sisälle tulee vain hyvinkin muuntelukykyinen hyllykkö. Keittiömaailman tarjouksessa ko. hyllykkö seinäkiinnikkeineen oli laskettu mukaan. Hintavaikutus kyselyn jälkeen noin 131€. Eli vertailukelpoinen hinta 12.832,24€. Eroa siis reilut 1.200€. Se mikä tarjouksesta vielä puuttuu on vaatehuoneen ulosvedettävän housutelineen hinta. Se lisätään vielä vertailukelpoiseen loppusummaan eli ero kapenee.

Muita vaikuttavia tekijöitä: Domuksella toimivuustakuu 10v. Keittiömaailmalla taas se on 5v. Eli etua Domukselle. Toimitusajat samoilla holkkumilla ja molemmilla tulee rungot kasattuina. Tiukaksi menee.

Tänään vielä laitoin toimitusaikoja koskien molemmille kyselyn. Pyysin molempia toimittajia antamaan ns. varman toimitusajan jolloin tuotteet varmasti ovat tontilla tilauksen mukaan. Eli onko se nyt sitten 4vk vai 8vk. Mutta tähän ns. varmaan aikaan haluan sitten ”perälaudan”. Eli jos siitä minkä toimittaja lupaa myöhästytään, jokaiselta alkavalta viikolta tulee 350€ hinnanalennus. En hae tällä mitään alennusautomaattia, hinnat ovat mielestäni oikealla holkkumalla. Haen sitä että toimitusaika pitää. Jos tehtaalle tulee ruuhkaa, tällä pyrin varmistamaan että oma tuotantomme on siinä jonon etunenässä. Kiitos vaan eräälle kollegalle vinkistä. 😉 Katsotaan mitä vastaavat.

 

4 vastausta artikkeliin ”Keittiömaailman päivitetty tarjous

  1. No tuleepahan keittiöt ajoissa kun nyt jo varmistele toimitusaikoja. Nehän vaihtelee päivittäin. Tontlla ei ole vielä taidettu kaivaa edes kantoja pois 😉

    • Hah! Tontilla ei ole vielä edes puita kaadettu 😉 mutta aikainen lintu madon nappaa. Hyvähän se on kysellä jo ajoissa. Tulipahan selväksi toimitusehdot ennen kuin on nimiä paperissa. 🙂

  2. Ihan hyvä on varmistaa, että toimitusajat pitää, mutta aina kun mennään vaatimaan ns. sakkomaksuja, kannattaa miettiä myös sitä, että itsekin voi joutua toimitusta lykkäämään.

    • Ihan hyvä pointti. Ja luulen että tuo sakkomaksujuttu ei nyt tähän toimitukseen toimisi kuitenkaan. Oma toimitusajankohta on niin kaukana vielä muutenkin. Molemmat toimittajat kuitenkin avasivat toimitusehtojaan sekä tuotantoketjunsa toimintaan sen verran että olen tyytyväinen. 🙂

Kommentointi on suljettu.