Hienosäätökierros kiintokalusteissa

Keittiömaailmalla vierailun jälkeen tuntui siltä että nyt alkaa olla yksityiskohtiakin melkoisella tarkkuudella hiottu paikoilleen. Laitoinkin siis tarjousten päivityspyynnöt Puustellille ja Topille sekä myös viimeisistä viilailuista myös Keittiömaailmaankin. Domukselle laitoin myös samat speksit, jotta olisi tarjous viimein saapuessaan heti kohdillaan.

Puustelli:

Puustellilta tuli tarjous melko nopeasti. Muutoksina oli mm. Eteisen kaapiston leventäminen 2400mm leveäksi. En muista tarkkaan mitä se oli aiemmin, mutta leveni selkeästi. Myös pituuden kasvatuksen myötä päätimme siirtyä kahdesta isosta peiliovesta neljään pienempään. Niistä kaksi reunimmaista valkoisia ja keskellä kaksi peiliovea. Muilta osin suunnitelmat muuttuivat pienissä yksityiskohdissa joiden pääasiassa pitäisi pienentää hintaa. Puustellin tarkastetussa tarjouksessa hinta nousi lisätavaran myötä, mutta alennusprosentti kasvoi hieman ja tiputti hintaa. Vaikutus lopputulokseen oli kuitenkin aika pieni: hinta putosi noin 100€, jättäen Puustellin edelleen kalleimmaksi.

Topi-Keittiöt:

Topilta tarjouksen päivittämiseen meni hieman pidempään, noin puolitoista viikkoa. Muutokset olivat huomioitu ja täytyy kyllä sanoa, että kaikkein parhaita ja havainnollistavimpia kuvia heiltä tulee, ja vielä sähköpostiin saakka. Alennusprosentin rukkausta hieman sielläkin ja lopulta hinta pysyi aikalailla samanlaisena mutta siis hieman suuremmalla eteisen kaapistolla. Se mikä ainakin aiempaan tarjoukseen oli muuttunut tai aiemmasta suorastaan puuttunut oli seuraava lause: Kaikki Topi-Kalusteet tulevat valmiiksi koottuina ovet ja etusarjat ovat paikoillaan. Myös vedinporaukset ovat valmiiksi porattuina oviin ja etusarjoihin jos kyseessä on vakiovedin”. Tämä on selkeä parannus aiempaan tarjoukseen vaikkei hinta muuttunutkaan.

Eteisen suunnitelmat. Kuvat antavat hyvän näkymän siitä mitä ollaan visioitu.

Eteisen suunnitelmat. Kuvat antavat hyvän näkymän siitä mitä ollaan visioitu.

Keittö vähän viistosti ruokailutilasta päin. Tyytyväinen olen.

Keittö vähän viistosti ruokailutilasta päin. Tyytyväinen olen.

Seuraavaksi sitten käynti Domuksella ja viimeisen tarjouksen noutaminen. Myös keittiömaailmalta odotetaan vielä viimeisintä sanaa.