Lohkomisen toimituskokous

Tänään tuli piipahdettua lohkomisen toimituskokouksessa. Asianomaisista olin ainoa paikalla, yhdessä kunnan mittainsinöörin ja kokousta vetäneen kouluttautuvan insinöörin kera. Taisi olla heidän päivän nopein kokous.

Alkuun käytiin läpi paikat joihin oli rajatolppia tontilla laitettu, sitten käytiin läpi perustettavat rasitteet. Meidän tontille tulee yksi rasite. Kantatilaan sekä viereiseen kiinteistöön menee tonttimme etelärajaa pitkin kunnallistekniikkaputket. Ei haittaa meitä, ei vaan parane rakentaa mitään hirmu kiinteää siihen päälle jos joskus joutuu kaivamaan auki.

Muuten homma meni aika pikaisesti, käytiin läpi kuka maksaa ja mitä. Kauppakirjaan oli jo sovittu että me maksamme lohkomisen joten kaupungin vahvistetun hinnaston mukainen 1270€ tulee meille. Rasitteen luomisen kustannuksen (hieman alle 200€) taas maksaa tontin myyjä.

Seuraavaksi alkaa sitten 30 päivän valitusaika ja sen jälkeen kiinteistö on rekisteröity. Laskukin kolahtaa sen jälkeen postilaatikkoon. Tästä on hyvä jatkaa.

2 vastausta artikkeliin ”Lohkomisen toimituskokous

  1. Lähes alusta asti seurannut blogianne ja ihan hyviä vinkkejä on talletettu mieleen ja paperille teidänkin blogista. 🙂

    Teretulemast tälle puolelle ja hyvää kesän jatkoa!

  2. Olit käynyt lukemassa blogiamme ja jättänyt kommentinkin! 🙂 Kiitos siitä. Jäämme seuraamaan mielenkiinnolla projektianne. Mukavaa kesän jatkoa teille kaikille!

Kommentointi on suljettu.