asunnon myyntiä vol. 2

Pitkä kirjoituspaussi taas. Eipä tosin suurempia päivityksiä tilanteeseenkaan ole tullut.
Kämppä on ollut myynnissä nyt kolmisen viikkoa. Tänä aikana olemme kaksi yksityistä näyttöä pitäneet ja niistä saaneet kaksi tarjousta. Molempien suhteen ensimmäiset olivat selkeitä ”kepillä jäätä” -kokeiluja, mutta molempiin tuli reilua viikkoa myöhemmin päivitetyt hinnat jotka olivat jo jotain sinne päin. Toisen kanssa olisimme jopa antaneet noin kolmen viikon päähän vapautumisajan, mutta ei hinta noussut sinne tasolle millä myymme.

Tämän viikon sunnuntaina on ensimmäinen yleinen näyttö. Tunnelmat ovat varovaisen positiiviset koska taustalla on kuitenkin nuo kaksi näyttöä joista molemmista sentään tarjous tuli. Eli siis jos katsojat saapuvat paikalle, asunto itsessään kiinnostaa. Kysymysmerkiksi jääkin tuleeko näyttöön yksi, kymmenen vai ei yhtään perhettä. Sain kuitenkin vajaa viikko sitten laitettua ilmoituksen oikotien lisäksi etuovellekin.

Meillä sinällään tosiaan kiva tilanne, että ei ole kiire myydä. Toki oma mieli on sellainen että olispa tämä vaan ohi jo, mutta kun ajattelee yleisiä myyntiaikoja pääkaupunkiseudulla niin ollaan vasta alkutaipaleella. Tällä hetkellä kai keskimäärin noin nelisen kuukautta menee myyntiin. Pyyntihintaa ei ole tarkoitus päivittää, tinkivaraa on hieman. Katsotaan mihin se riittää.