Vastaava mestari valittu

Elokuun alkupuolella laitoin tarjouspyyntöjä Vastaavan mestarin hommasta. Yhteensä seitsemän tarjouspyyntöä laitoin eteenpäin. Vastauksia sain loppujen lopuksi viisi kappaletta joista kaksi oli vain ilmoituksia että joko Itä-Vantaa ei kuulu toimialueeseen tai sitten ei ehdi töiden runsauden takia.

Itse tarjouksia sain lopulta kolme kappaletta. Hintahaitari oli melkoisen laaja, ottaen huomioon tarjousten vähyyden. Vajaasta viidestä tonnista jopa yli kolmeentoista. Kaikki tarjoajat olivat kovasti suositeltuja mm. Raksakimpassa, joten osaamista varmasti löytynee. Vaikka itselläni vastaavan hommat eivät ole ne ensimmäiset hommat mistä aletaan säästämään säästämisen takia niin päätin sitten kuitenkin vain kahden edullisemman kanssa sopia tapaamisen. Oli se yksi tarjous sen verran eri luokassa kuin ne toiset. Kaksi muuta oli parin tonnin sisällä, joten pidin tärkeämpänä tehdä päätöksen henkilökemioiden kohtaamisen perusteella.

Parin päivän aikana sitten kerkesin tapaamaan molemmat ehdokkaat tontilla. Molempien kanssa meni projektista keskustellessa 30-45min ja tuli melko tarkkaan pohdittua tontin hyvät ja huonot puolet. Onneksi pääasiassa hyviä. Lopulta ratkaisu oli itselleni päivänselvä. Meidän projektia lähtee vetämään Jarmo Liimatainen, Tullisaaren rakennus oy:stä.