Tilastotietoa vuodelta 2012

Pientä tilastotietoa hiljaiselon keskelle…

 

Koko blogin olemassaolon ajan olen seurannut kävijämääriä ja pikemminkin eroja jotka olivat sivullä näkyvässä laskurissa ja bloggerin omassa tilastossa. Ero kasvoi kokoajan ja bloggerissa siis enemmän kuin ulkopuoliselta taholta saadussa laskurissa. Bloggerissa oli kyllä valittuna ”älä seuraa omia katseluitasi” mutta kuitenkin lopulta ero oli noin 3000 käyntiä.

Tänään vaihdoin bloggerin omaan kävijäseurantaan ja nyt se näyttää samaa kuin tilastosivu muutenkin. Siitä noin 3000 kävijän yllättävä nousu.


Liikenteen lähteet:

 

Eniten liikennettä blogiin tulee yllättäen googlen kautta. Viisi seuraavaa liikenteen lähdettä järjestyksessä ovat:
Koti Lahelaan -blogi
Projekteista isoin -blogi
Facebook
Talo Rautio -blogi
Unelmana koti -blogi

Hakusanat:

 

Googlen ollessa ylivoimaisesti suurin liikennelähde on ihan hauska katsoa millä tänne on löydetty. Seuraavanlaisia hakuja on käytetty:
– Täystiilitalo
– Metsurin saappaat
– Koramic Actua (todennäköinen kattotiilivalintamme)
– Saunarakennus
– Kuninkaanmäen grafiitinmusta (joku on oikeasti etsinytkin tänne)
– Epäsuora valaistus
– Leveä varaava avotakka kulmaan (noh, avotakkaa ei sentään suunnitella)
– Täystiilitalon rakenne
– Hissiluukku takka

Sinällään ei mitään ihmeellisiä tai outoja hakuja näyttäisi olevan. Aika hyvin käsiteltyjä asioita ja selkeästi täystiilitalo rakenteena kiinnostaa kuten myös itseäni.

Erikoista:

 

Jos jokin tilastoissa omaan silmään osuu niin ulkomaalaisten lukukertojen osuus. Reilut 7000 katsontakertaa viime vuodelta ja niistä hieman yli 4000 tuli Suomesta. Onhan minulla joitain ulkomaalaisia tuttavia vähän siellä sun täällä, mutta noin 2100 katselua tuli Yhdysvalloista, Saksasta vajaa 300, Saudi-Arabiasta noin 150 ja Venäjältä reilut 100.

Etenkin Yhdysvallat kummastuttaa mutta luulen että se mennee Googlen piikkiin vaikka muutama tuttava sielläkin on. Saksa selittynee Wienerbergerin tuotteilla, Venäjä menee tuttujen piikkiin mutta Saudi-Arabiaa en ymmärrä yhtään 🙂

Ehkä pitäisi lisätä Translate -nappi sivun laitaan. Hyvää alkanutta vuotta! Toiveissa on että tänä vuonna saataisiin suunnittelu oikeasti alkuunsa.

3 vastausta artikkeliin ”Tilastotietoa vuodelta 2012

  1. Vili: ”Venäjä menee tuttujen piikkiin mutta Saudi-Arabiaa en ymmärrä yhtään :)”

    Maapallolla on 6 miljoonaa suomalaista. Niistä 5 miljoonaa asuu Suomessa. Mutta kyllä suomalaisiakin riittää jokaiseen maailman maahan, ja nykyään internet on näppärä tapa seurailla kotimaan kuulumisia. Minäkin varmaan kesämökillä Etelä-Virossa surffailessani lisään Viron klikkausia eri blogeihin ja sivustoihin. En kyllä tiedä onko Saudi-Arabiassa kovin montaa suomalaista ja jos, seurailevatko he talonrakennusblogeja?

    Joskus kuitekin sattuu sellaista, että jokin kuva tms. päättyy johonkin keskustelupalstalle, ja sitten siitä lähteestä tulee hetken aikaa ns. kävijäpiikki. Näitä on ainakin itselläni ollut joitakin kertoja, eli joku jossain päin maailmaa on löytänyt jonkun (minun mielestä ihan tavallisen) kuvan omilta sivuiltani, mutta jotain mielenkiintoista siinä on ollut. En vaan tiedä mitä, kun en osaa kieltä. Tällaisia klikkauksia sain yhdessä vaiheessa esim. Hollannista.

  2. Mukava myös suunnitella ja kova olisi palo päästä toteutukseenkin. Mutta kaikki aikanaan. Pakko malttaa 🙂

  3. Hyvää uutta vuotta myös teille! Mä oon kans ihmetellyt tuota ulkomaisten lukukertojen määrää vaikka mulla ne ei noin suuret oo ikinä ollutkaan 😀 Mukava seurata edelleen teidän suunnittelua ja jossain vaiheessa toteutustakin 🙂

Kommentointi on suljettu.