Tarjouksia satelee

Tällä viikolla vähäiset vapaapäivät ovat olleet pienoista matalalentoa. Tiistaina aamu alkoi sillä, että keskimmäiset lapsen kanssa lähdettiin hankkimaan passia. Alle kuukauden varoajalla kun ei pääkaupunkiseudulla missään pisteessä pääse asioimaan niin lähdettiin sitten Riihimäelle asti. Täytyy sanoa, ettei ainakaan itseäni ole vakuuttanut nämä lupa-asioiden uudelleen järjestelyt. Noh, kundin kanssa oli ihan kiva päivä ajella ympäriinsä.

 

Ikkunoita ja akkunoita…

Tiistai iltapäivälle oli sovittu tapaaminen Helsinkiin Skaalan tiloihin. Siellä tutustuttiin vähän heidän tuotteisiinsa ja sitten ruvettiin käymään läpi talon ikkunoita ja ovia. Oli kyllä hyödyllistä sillä kun niistä ruvettiin oikein miettimään yksityiskohtia, niin johan alkoi tarkentua se mitä halutaan. Helpompi pyytää muutoksia muiltakin tarjoajilta kun tietää mitä pyytää. Alustava tarjous oli jo tehtynä tarjouspyyntöni perusteella mutta saan varmaan huomenissa muutoksilla päivitetyn tarjouksen.

Tänään aamulla sitten suuntasin Espooseen ja Profinin tilastudiolle. Siellä taas käytiin vähän läpi heidän tuotteitaan ja valmistusprosessiaan ja sitten käytiin tarkempien speksien viilaamiseen. Tarjousta lupailtiin tämän viikon aikana.

Päivällä sitten sähköpostiin putkahti tarjous myös Domukselta. Tämä tosin vaati sen että eilen illalla laitoin viestiä että onko heillä kiinnostusta osallistua tarjoamiseen ollenkaan. Heti aamulla tuli viestiä myyntipäälliköltä ja päivän mittaan sitten tarjouskin. Se on nyt lyöty exceliin tarkempaa tarkastelua varten.

Iltapäivän aikana myös Tiivi aktivoitui ja sieltäkin tuli tarjous. Siihenkin tulee näiden parin tapaamisen myötä pieniä muutoksia mutta muuten vaikutti aika lupaavalta hinnan suhteen. Excelissä tämäkin.

 

…ja vähän naapureitakin.

Saatiin sovittua tälle alkuillalle myös tapaaminen neljännen kuultavan naapurin luona. Se oli ihan kiva käynti sillä heilläkin on pieniä lapsia ja etenkin heidän nuorimpansa on samaa ikäluokkaa ja todennäköisesti tuleva koulukaveri meidän tytsylle. Hetki siis tutustuttiin ja käytiin piirustukset läpi. Nimet paperiin ja viimeinenkin kuuleminen on nyt hoidettu. Enää vaan paperi postiin ja Rakennusvalvontaan.