Sisustusliikkeet Vääksyssä

Satuin jokin aika sitten lukaisemaan toisesta blogista jutun Vääksyn sisustusliikkeistä. Sattuipa siis melko sopivasti sillä Vääksy jää matkan varrelle kun matkaamme mökille. Heinäkuun puolenvälin jälkeen vietimme viikon mökillä ja tulipa eräänä aurinkoisena päivänä lähdettyä isolla porukalla Vääksyn puolelle aikaa viettämään.

Käytimme pienen hetkisen kiertämällä muutamia kauppoja (en millään muista niiden nimiä) ja sitten menimme katselemaan veneiden liikkumista Vääksyn kanavalle. Siellä on todella kiva seurata touhua jätskin ja kahvin kera.

Sinällään sisustaminen on vielä melko kaukana konkretiasta, mutta muutamia hauskoja yksityiskohtia tuli bongattua ja pari jopa ostettua.

Kivan värinen ja sopivan kulunut loota. Pari tuollaista voisi sopia... noh, jonnekin.

Kivan värinen ja sopivan kulunut loota. Pari tuollaista voisi sopia… noh, jonnekin.

Siisti kello.

Siisti kello.

Nämä oli hauskoja peltitauluja. Ylempi lähti mukaan ja tulee jo nyt väliaikaiseen kämppään seinälle.

Nämä oli hauskoja peltitauluja. Ylempi lähti mukaan ja tulee jo nyt väliaikaiseen kämppään seinälle.

Tässä yksi sisustusliikkeistä. Oli siellä myynnissä muutakin... lapsile

Tässä yksi sisustusliikkeistä. Oli siellä myynnissä muutakin… lapsile

Tälläisen emaloidun metallisen tarjottimen vaimo bongasi ja hankki. Tämä ei tosin ollut vääksystä vaan Vesijaon läheltä eräältä tilalta jossa myös myydään sisustustavaraa. Se on ainakin luonnossa hämmentävän paljon keraamisen näköinen... jopa niin paljon että ostettaessa varoitin tiputtamasta sitä :)

Tälläisen emaloidun metallisen tarjottimen vaimo bongasi ja hankki. Tämä ei tosin ollut vääksystä vaan Vesijaon läheltä eräältä tilalta jossa myös myydään sisustustavaraa. Se on ainakin luonnossa hämmentävän paljon keraamisen näköinen… jopa niin paljon että ostettaessa varoitin tiputtamasta sitä :)