Salaojaputkia

Sukulaisten projekti edistyy ja ostaa päräytin sieltä pois ylimääräiset salaojaputket. Niitä kuitenkin tarvitsee ja heillä taas oli tarvetta saada tontilta jo tavaraa poiskin. Melko paljon sitä putkea olikin jäänyt, taisivat ostaa jonkin huutokauppaerän tai vastaavan. 22 kokonaista 6m pätkää, puoli pakullista lyhyempiä pätkiä + kulmamuhveja sekä kaivoja ynnä muuta säkillinen. Aina kiva kun tuntuu että jotain edistystä projektin tiimoilta vaikka olisikin jotain näin pientä. 🙂

Vaikka talvi tulikin melko myöhään tänä vuonna niin tottakai putkien lastaamista piti venyttää niin kauan että oli pakko se tehdä. Eli talven alkaessa, räntäsateessa. Ei sitten voinut käyttää esimerkiksi edellistä päivää siihen joka sattui olemaan kuiva. Ei voi kuin itseään syyttää. Näin meillä…

Pienemmät pätkät ja kulmat ynnä muut jätin vielä pakuun, kun kujamme päässä on toinenkin projekti, tosin paljon pidemmällä. Heillä on kuitenkin melko ahdasta tontilla, joten sitä myöden on myös melko ahdasta kääntöpaikallakin. Etenkin kun ukkoa on töissä aika reilusti. Vien loput sitten vaikka viikonloppuna kun ei ole niin ruuhkaa. Toivottavasti heidän projekti etenee hyvää vauhtia että ehtivät alta pois ennen kuin meillä on aloitus edessä.

Putket siististi kontin vieressä.

Putket siististi kontin vieressä.

Yllättävän paljon sitä löytyi. Ei varmaan paljoa tarvitse lisää hankkia, jos yhtään.

Yllättävän paljon sitä löytyi. Ei varmaan paljoa tarvitse lisää hankkia, jos yhtään.

Näin se talvi vihdoin saapuu Vantaallekin.

Näin se talvi vihdoin saapuu Vantaallekin.

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Salaojaputkia

  1. Ja jos laitat tikkaat/portaat kontin viereen saat osan vähempi arvoisesta tavarasta vaikka kontin katollekin. Tosin teillä taitaa olla sen verran suuri tontti, että tilanpuutetta ei taida tulla? Meillä tontin pinta-ala oli vain 595m2 ja siihen kaivettiin 100m2 kokoinen kuoppa. Omasta mielestäni kovin paljon pienemmällä tontilla ei pysty tehokkaasti rakentamaan, vaikka toki esim. Helsingissä on paljon myös 400m2 tontteja/määräaloja, ja jopa pienempiäkin.

    Nyt meillä on siinä 100m2 kuopassa jo 3-kerrosta taloa, ja tuntuu että jokainen kerros on täyttynyt tavaralla aika hyvin. Meillä terassin alle talon kylkeen tuleva maanalainen varastotila oli muuten tosi hyvä keksintö. Se valmistui ihan ekana, ja se heti tuplasi merikontin säilytystilat.

Kommentointi on suljettu.