Projektivaihde päälle

Nonnih. Kulisseissa on tapahtunut/tapahtumassa pientä edistystä. Jos vaikka saataisiin pikkuhiljaa kilpailutuksetkin pyörähtämään käyntiin vähän isommalla vaihteella. Tässä viimeaikojen kuhinaa:

Vastaava mestari

Viime viikolla tapasin vastaavan mestarin kanssa ja vihdoin allekirjoitettiin sopimus sekä keskusteltiin projektista ylipäänsä. Olen edelleen hyvin tyytyväinen siihen että valinnallani päädyin Liimataisen Jarmoon. Hyvin asiantuntevalta tuntuva kaveri ja osaa myöskin omalla rauhallisella tavallaan neuvoa ja konsultoida. Tästä on hyvä jatkaa.

Talon Rahoitus

Eilen kävimme pyörähtämässä Flamingon Nordeassa ja siellä sitten vierähtikin oma aikansa. Päädyimme siis lopulta talon rahoituksen myötä siirtymään kokonaan Osuuspankista Nordeaan. Eilen sitten allekirjoitettiin paljon paperia… avattiin liuta tilejä koko perheelle, saatiin verkkopankkitunnuksia, sovittiin lainoista sekä Osuuspankista siirtyvien osuudelta että tulevien raksalainojen osalta. Vielä jäi ensi viikon puolelle tarjous vakuutuksista, mutta sen ehtii. Rahoituksen osalta nyt siis totaalisen vihreää valoa.

Rakennuslupahakemus

Tänään oli sitten tapaaminen Arkkitehtimme Tarjan kanssa ja siellä sitten kasattiin kaikki tarvittava rakennuslupahakemusta varten. Omalta osaltani toin paikalle tulostetut viralliset piirrustukset kolmena kappaleena sekä jokaiseen vielä pihasuunnitelmankin bonuksena, pohjatutkimuspaperit, naapureiden kuulemiset sekä kirjalliset luvat (piti käydä uudestaan naapureiden juttusilla) sekä muutaman kappaleen allekirjoitettujan rakennuslupahakemuksia. Oli hyvä että oli muutama sillä tietenkin onnistuttiin ensimmäisessä versiossa kirjoittamaan jotain väärään kohtaan ja ei kun uutta paprua kehiin. Siinä kun piti olla molempien tontinomistajien allekirjoitus ja olin yksin käymässä, niin oli aika hyvä että oli allekirjoitettu ne etukäteen.

Seuraavaksi sitten Tarja ottaa yhteyttä Vantaan rakennusvalvontaan ja varaa käynnin sinne. Näillä näkymin heti siis ensi viikolle jos vaan aikoja löytyy. Sen jälkeen meillä alkaakin sitten rakennusluvan odotus.

 

2 vastausta artikkeliin ”Projektivaihde päälle

  1. Terve. Olen lueskellut blogianne ja todennut, että se on aika hyvä. Mekin vasta perheen kanssa aloittelemassa omaa projektiamme. Olisin tiedustellut, että kuka teille tulee tekemään maanrakennustyöt, ja osaatko suositella ketään hyvää urakoitsijaa maanrakennustöihin.

    • Kiitos kehuista. Tästä on tullut itseasiassa jo aika kiva harrastus ja mielelläni kirjoitan asioita muistiin/luettavaksi.

      Vielä ei ole maanrakentajaa valittu, mutta yksi tarjous on ja useampi lähetetty. Odottelen vastauksia. Jos haluat Uudenmaan alueelta hyviä suositeltuja tekijöitä löytää, niin facebookin Raksakimppa on hyvin aktiivinen ryhmä rakentamista suunnittelevia, rakentavia ja jo rakentaneita ihmisiä. Sieltä olen itse löytänyt paljon suosituksia niin maanrakennukseen kuin muihinkin juttuihin.

      Onnea teidänkin projektiin!

Kommentointi on suljettu.