Pitkäksi venähtänyt blogitauko…

Joulu tuli ja meni. Uusivuosi taas meni töissä. Hieman jäi hiljaiseloksi täällä blogin puolella, joten kirjoitetaanpas nyt vuoden 2014 ensimmäinen.

Pyhien aikana ei hirveän paljon ole tapahtunut, mutta pientä sutinaa kulisseissa kuitenkin. Aaton aattona kävimme piipahtamassa nykyisessä pankissamme hieman rahoituskuvioita kyselemässä. Vastausta vielä odottelemme mutta pitäisi tulle any day now. Sen kuitenkin huomasi että pankit ovat selkeästi kiristäneet linjaansa rakentajien suhteen.

Sähkösuunnittelurintamallakin tapahtuu hieman. Alunperin olikin Selegan kanssa puhetta että suunnittelu alkaa vuoden 2014 puolella, mutta yllättävän tehokkaasti se sitten alkoikin kun jo 7.1. sähköpostiin napsahti kuvia perustusvaiheen asennuksiin sekä ehdotuksia keskusten paikoista. Positiivista.

Samalla myös sähkösuunnittelijalta tuli kyselyä, että onko saunarakennukselle olemassa valaistussuunnitelmaa. Itselläni se on ollut jo pitkään to-do -listalla, mutta kun joka tapauksessa on tarkoitus saunarakennusta rakennella jälkijunassa suhteessa taloon, niin on vähän ollut ajatus kateissa sen tiimoilta. Noh, otin eilen työn alle suunnitelman ja siitä seuraavassa postauksessa lisää.

Mitäs muuta… Seuraavaksi edessä:

  • Rahoituspäätös (jos vihreää valoa, niin sitten alkaisi olla rakennuslupahakemuksen jättö lähellä)
  • Pihasuunnitelmaluonnosten valmistuminen lähiaikoina
  • Viimeisimpien LVI-kuvien vastaanotto ja toimitus pääsuunnittelijalle
  • Oma asunto myyntiin tammi-helmikuussa (löytyy jo hiljaisesta myynnistä oikotiellä)
  • Rakennesuunnittelijoiden kilpailutus ja valinta

Eiköhän siinä hitusen työnsarkaa ole lähiviikoille/kuukausille. 🙂