Pientä päivitystä arjen tiimellyksestä

Hieman taas venähti kirjoitustaon puolelle, mutta tällä kertaa ei ollut vain laiskuutta. Nuorimmaisemme (2v.) onnistui reilu viikko takaperin murtamaan sääriluunsa, joten on aika kulunut pikkumiestä viihdyttäessä. Liikkuminen kun on vähän hankalaa kun on nivuseen saakka kipsattuna. Onneksi nyt on vointi paljon parempaan päin, hyvä ettei jo yritä lähteä kävelemään. Peppuluisu ja konttaus menee jo vauhdilla. :)

Projektin tiimoilta ei paljoa edistystä ole mutta taustalla kuhisee. Tilattiin nykyisen kämppämme isännöitsijältä isännöitsijätodistus ynnä muut prujut myyntiä varten ja eilen kävi kämpässä kuvaaja. Olin harkinnut että kuvaisin itse mutta ammattilaisen työtä seuraten olin hyvin tyytyväinen etten yrittänytkään. Oli se vakuuttavaa. Parin päivän päästä pitäisi saada kuvia sekä papereita ja sitten olisikin aika laittaa kämppä myyntiin. Jää nähtäväksi myydäänkö tämä viikossa vai vuodessa… toisaalta meillä ei ole kiire, joten ei väliä, mutta ainahan se olisi kiva jos menisi pian. Silloin lähtisi raksahommakin nytkähtämään liikkeelle ehkä aiemmin kuin tällä hetkellä suunnitelmana on.

Toinen asia joka on pikkuhiljaa valmisteilla on tarjouspyyntökierros rakennesuunnittelijoille. Laitoin tänään Wienerbergerille kyselyä, josko heillä olisi suositella Porothermiin jo perehtyneitä suunnittelijoita. Jään odottelemaan vastausta. Muuten on kyllä muutamia suositeltuja nimiä tallessa ja liitteeksi voi laittaa wienerbergerin toimittamat rakennekuvat (yleisellä tasolla) joista saa selvän kyllä miten pitää suunnitella. Pitäisi kai ruveta väsäämään tarjouspyyntöä.