Luonnokset nro 3

Luonnostelu on edennyt hyvin ja itse asiassa nämäkin luonnokset ovat olleet hallussamme jo jonkin aikaa. Melkein unohtui laittaa ne tänne.

Etelän julkisivussa tulivat seuraavat muutokset:
– Kulkuovi autotalliin
– Parvekkeen kate jatkuu koko parvekkeen päälle
– Kahden makuuhuoneen ikkunoita hieman madallettiin, jotta päälle jää riittävästi tilaa kiinteää parvea varten

Itäpuolen julkisivu on alusta asti pysynyt melko samanlaisena. Nyt tuli hitunen muutos eli myös tämän makuuhuoneen ikkunaa muutettiin vastaamaan etelän kahden makkarin kokoa.

Länsipuolen muutokset aiemmin mainitun parvekkeen kattamisen lisäksi ovat:
– Olohuoneen ja ruokatilan ikkunoita suurennettiin.
– Liukuovet kasvatettiin 1500mm -> 1900mm. Tulee enemmän kulkutilaa ja saadaan kilpailutettua kaksi eri valmistajaa.
– Kuraeteisen ikkuna muutettiin ns. ”kellarin ikkunaksi”
– Kylmään varastoon lisättiin pieni ikkuna tuomaan luonnonvaloa.

  Pohjoisen puolen ainoa näkyvä muutos liittyy parvekkeen kattamiseen.

Asuinkerroksessa muutoksia tapahtui aiemmin mainituissa ikkunoissa sekä sitten takan sijoittelussa (tosin se meni väärin ja siihen palataan seuraavassa luonnoksessa). Lasten kylppäriin myös suihkua hieman siirrettiin ja sinne tuli IV-putkistolle läpivientipaikka. Pienimpään makkariin myös piirrettiin 1500mm leveä, koko huoneen mittainen sänky. Siellä myös ikkuna siirtyi, joten jää tilaa kaapistolle.

Kellarissa muutokset melkein kaikki tulikin jo mainittua julkisivuissa, eli siis ikkunat ja kulkuovi. Pieni muutos myös tuli siinä, että vihdoin tuli alas asti piirrettyä pyykkikuilu. Ajattelin että menee aika näppärästi kun upottaa sen varaston puolelle, niin saa suoraan laitettua pyykkikaapit aukkoon. Ison varaston ja autotallin välinen kulkuovi myös siirtyi vasemmalle päin. Jää enemmän ehjää seinätilaa varaston nurkkaan.