Lisää työkaluhankintoja…

Tulipa töiden puolesta asiaa taas jenkkilän puolelle ja eikös taas sitten Amazon hyötykäyttöön ja seuraavia työkaluja tilaamaan. Edellisten tapaan tuli pysyttyä Boschin sinisessä eli Professional 18V -akkukonesarjassa. Käy samat akut (joita siis edellisellä kerralla tuli hankittua 2x 3,0Ah verran). Tällä kerralla mukana kotiin tuli pyörösaha + pari terää, puukkosaha useamman terän kera sekä yksi 1,5Ah Slim pack -akku. Työkalut itsessään olivat siis ns. bare tool -malleja eli ilman akkuja, mutta mukana tuli L-BOXX laukut.

kaksi kappaletta Bosch L-BOXX 3

L-BOXX laatikot pinoutuvat näppärästi ja kliksahtavat kiinni toisiinsa.
Boxit erillään.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puukkosaha:

Akkupuukkosaha on mallia CRS180B Yhdysvalloissa, mutta ilmeisesti sama malli kulkee Suomessa nimellä GSA 18 V-LI Professional. Kokeilemaan sitä en vielä ole kerennyt, mutta sen verran testannut kyllä että toimii. Täytyy kesämmällä kokeilla tontilla kun vaikka rakentaa lisää telineitä polttopuille. Mukaan ostin 6 kappaletta 5″ puuteriä, 5 kappaletta 9″ puuteriä ja 5 kappaletta 9″ purkuteriä (demolition).

Hintaa ko. laitteelle tuli 145$ ja terille reilut 56$. Eli hitusen yli 200 taalaa koko puukkosahasetistä. Valuuttalaskurilla käännettynä siis noin 155€. Siihen akku päälle (51$) joten koko kuvan paketti hintaan 194€. Tämä siis veroineen ja kuljetuksineen (hotellille).

Suomessa pelkkiä koneita näyttäisi saavan noin 199€ hintaan ja tässä omassa setissäni on siis sekä L-BOXX että terät mukana. Pelkkiä L-BOXXeja en nyt tähän hätään hirveästi netistä löytänyt mutta pienempi malli tuli vastaan 69€ hinnalla, joten voisi ehkä varovasti arvioida Suomen hinnaksi samalle paketille noin 300-350€, riippuen minkä hintaisia terät ovat. Akku (Suomessa noin 100€) vielä päälle niin kokonaishinta on luokkaa 400-450€.

Puukkosaha terineen.
Puukkosaha sekä Slim pack -akku.

 Pyörösaha:

Pyörösahan jenkkimalli on CCS180BL ja Suomessa vastaava näyttäisi kulkevan nimikkeellä Bosch GKS 18 V-LI Professional. Kyseessä myös siis bare-tool malli, eli ei akkua mukana. Hintaa Amazonin kautta veroineen 155,99$ eli noin 119€. Toinen terä tuli koneen mukana, toinen hieman useammalla hampaalla ja ilmeisesti siten siistimmällä sahausjäljellä. Terän kanssa hinta 166,92$ eli noin 127€.

Samaa Suomessa näyttäisi saavan samaan 199€ hintaan kuin puukkosahoja ja siihen kun taas lyö mukaan tuon L-BOXX:n niin hintaluokka laatikon ja terän kera lienee luokassaan 270-300€, riippuen jälleen terän hinnasta.

Pyörösaha terineen sekä yhden linssiluteen räpylä.

Pyörösaha esillä.