Kodinhoitohuone

Domuksella uusi yhteyshenkilömme Maija Wartiainen on päässyt sinuiksi projektimme kanssa ja muutama päivä sitten sain kuvan kodinhoitohuoneesta. Tyyli on sama kuin läpi talon, eli valkoista kaapistoa ja tummaa tasoa kontrastiksi. Tänne ajattelimme ihan perus-edullisen laminaattitason, jokin tumman harmaa sävy. Myös kaappien laatu on hitusen näkyviä alueita edullisempaa.

Perheemme sisustusvastaava on vielä hyvin pitkälti pitänyt ajatuksensa päänsä sisällä eikä paperille ole vielä saatu paljoakaan, mutta käsittääkseni kokonaisuus alkaa jo hahmottua. Itselläni ainakin viimeisin tieto khh:n värimaailmasta on se, että valkoisen ja tumman lisäksi tulee sitten seiniin pirteää väriä piristämään kellarissa sijaitsevaa tilaa. Käsittääkseni se väri olisi kirkas limenvihreä, mutta voin olla väärässäkin. Onneksi vielä ei ole kiire saada asiasta selkoa.

Avonaiselle seinälle sitten mahdollisesti tulee pari avonaista lasihyllyä, jonne saa myöskin jotain piristävää tilaan. Kaapin alla on avonainen tila jonne saa tarvittaessa siirrettyä yhden kuivaustelineen pois jaloista. Laatikostossa sen vieressä on ylimpänä sitten piilotettuna ulosvedettävä silityslauta.

Kodinhoitohuoneen suunnitelmaa

Kodinhoitohuoneen suunnitelmaa

Valaistus tulee pistemäisten kaapinalusvalojen sijaan olemaan sekä kaapin alla että päällä olevilla led-nauhoilla. Tasaisempaa valoa. Lisäksi tarvittaessa työvaloksi on pari katossa olevaa 30x30cm neliönmuotoista led-paneelia.