Kevään alkupuolen hiljaiseloa…

Edelleen täällä, mutta raportoitavaa melko vähän. Mahtaneeko olla hieman keväistä väsymystä ilmassa. Aurinkoakin riitti hetken, mutta taas on ajankohtaan oikeampi sää valloillaan. Tosin mielummin sitä olisi ottanut vähän pidemmän talven ja sitten kevään eikä tälläistä muka-kevättä koko alkuvuodelle. Moni rakentaja varmasti kyllä kiittää 🙂

Projektin osalta ei ole mitään mainittavaa tapahtunut. Sähkösuunnittelu on meneillään, mutta suunnittelijalle sanoinkin ettei ole mitään kiirettä sen suhteen. Joten ne kuvat tulevat sitten kun tulevat. Rakennesuunnittelu on edelleen työlistalla seuraavana, mutta senkin ajattelin aloittaa kilpailutuksilla tuossa lähempänä kesää.

Oman kämpän myynnin ajattelimme aloittaa tuossa kesän loppupuolella, ehkä heinäkuussa. Sinällään meillä ei ole mikään kiire myydä. Optimaalista olisi jos kämppä menisi viimeistään alkukevääseen 2015 mennessä kaupaksi. Toki aiemmin tapahtunut kauppa helpottaisi aikataulujen lukkoonlyömistä ja kilpailutusten päättämistä, mutta katsotaan kuinka käy. Nyt on kuitenkin vähän myyntiajat pidentyneet, etenkin hieman isommissa kämpissä. Meillä on kuitenkin kompaktin kokoinen perheasunto, 92m2 kooltaan. Järkevä pohjakin, joten uskoisin että ennemmin tai myöhemmin se menee kaupaksi. Laitoin sen jo jokin aikaa sitten Oikotielle hiljaiseen myyntiinkin… onpahan ainakin annettu vihje että on tuloillaan myyntiin.

Josko tästä taas hieman saisi aktivoiduttua tämän myötä. Ei ihan yhtä pitkää paussia ainakaan.

Yksi vastaus artikkeliin ”Kevään alkupuolen hiljaiseloa…

  1. ”Edelleen täällä, mutta raportoitavaa melko vähän…”
    Mutta mukava kuitenkin kun laitoit väliaikatietoina että ”eipä juuri mitään uutta kerrottavaa”, niin tiedetään että hengissä olet ja projekti voi hyvin.

Kommentointi on suljettu.