Keittiösuunnittelua: Keittiömaailma vol. 2

Maanantaina 12.8. menimme Tammiston Keittiömaailmaan katsomaan keittiön kuvia ja jatkamaan suunnittelua muiden tilojen osalta. Ensimmäisen kerran positiivinen mielikuva sai vahvistusta tämän suunnittelijan kanssa. Suunnitelmassahan on tulossa se ns. tekniikkaseinä sekä kulmaan kotelointi johon olisi tarkoitus asentaa integroitu mikro. Tämä suunnittelija oli ensimmäinen joka sanoi asiakkaalle, että tuollaisenaan ei muuten mitta riitä jos haluaa sen mikron järkevästi (ja ilman turhaa kiroilua) sinne kulmaan ja että alalaatikot toimii.

Kyse oli noin 15-20cm tarpeesta lisää, mutta sitä kun ruvettiin miettimään niin oikeasti tuli pohdittua yhdessä että miten se teknisesti/rakenteellisesti olisi parasta se kulma toteuttaa. Minähän sen varmaan väkerrän kasaan, joten voin sanoa, että oli ihan arvokasta tietoa. Päädyimme siihen, että tekniikkaseinän päästä lähtee 60cm leveä seinän pykälä pois ja tilalle tulee kalustelevy. Sillä saamme lisätilaa noin 7cm. Sen lisäksi yläkerran aulan kaapistoja näillä näkymin kavennetaan sisältä ehkä 5-10cm, joten aika lähelle päästään toimivaa ratkaisua. Ja vielä ilman että tarvitsee pahemmin kaventaa kulkuväylää. Alan kyllä toivomaan että Keittiömaailman tarjous on hyvinkin kilpailukykyinen, sillä sen verran vahvaa ammattitaitoa on suunnittelussa jo osoitettu.

Muut tilat menivät nopeasti eteenpäin kun kaikkien kohdalla oli jo melko hyvin päädytty lopputulemaan millaisia tiloista tulee. Sovittiin jo uusi tapaaminen torstaille 22.8. ja silloin nähdään kaikkien tilojen kuvat sekä saadaan tarjous. Samalle viikolle pitäisi tulla ainakin pari muutakin tarjousta tutkailtavaksi.

2 vastausta artikkeliin ”Keittiösuunnittelua: Keittiömaailma vol. 2

  1. En tiedä millä fiiliksellä keittiökierrokset teillä tällä hetkellä sujuu, mutta muistan itse väsyneeni niihin aika totaalisesti. Kilpailutimme alunperin 5 eri toimittajaa, mutta kun tarjouksia alettiin käydä tarkemmin läpi, oli pakko tiputtaa vaihtoehdot kahteen, koska puhti oli kerta kaikkiaan pois. Aloin olla valmis valitsemaan minkä vaan vaihtoehdoista, vaikka tiesin että pakko olisi jaksaa paneutua. Olemme aiemmin tehneet vanhaan taloon uuden keittiön ja muistan että silloin suunnittelu oli tosi kivaa, mutta kun uudessa piti samaan aikaan valita niin miljoona eri asiaa, ei keittiöliikkeissä ajan ”tuhlaaminen” enää tuntunutkaan kivalta. Onneksi kuitenkin olemme edelleen valintaamme tyytyväisiä, eli loppu hyvin kaikki hyvin. Mutta tsemmpiä teille!

    • Meillä (tai ainakin minulla) on hauskaa. Ehkä se on siinäkin, että ei ole liikaa päätöksiä kerralla niin voi keskittyä ja jaksaakin keskittyä tarkemmin työn alla olevaan asiaan. Käytännössä tilat ovat nyt päätetty eli tiedossa on hyvinkin tarkasti mitä haluamme. Lopulliset viilaukset ja tarjousten päivittäminen ja viimeinen kilpailutuskierros vielä edessä. Toistaiseksi kaikki viisi mukana kisassa. 🙂

Kommentointi on suljettu.