Asuntomessuilua 2014 vol. 2

Jotta ei menisi jaaritteluksi niin jatketaan siitä mihin edellisessä jäätiin… lisää kuvia. Ei aivan kaikki talot numerojärjestyksessä kun mentiin vähän siksakkia.

Talo 11 - Lammi-kivitalo Luna Tässä taas silmiin osui epäsuoraa valaistusta kylppäristä. Kellertävä ei oikein (taaskaan) innosta ja mielestäni tuo rako on aikalailla liian pieni. Kiva pieni detalji, mutta ei tuosta luulisi kovin paljoa valaisutehoa riittävän.

Talo 11 – Lammi-kivitalo Luna
Tässä taas silmiin osui epäsuoraa valaistusta kylppäristä. Kellertävä ei oikein (taaskaan) innosta ja mielestäni tuo rako on aikalailla liian pieni. Kiva pieni detalji, mutta ei tuosta luulisi kovin paljoa valaisutehoa riittävän.

Talo 12 - RTV-pintamateriaalitalo Nämä pintamateriaalitalot eivät oikeastaan koskaan oikein sytytä. Näyttää monasti kuin joku olisi vaan käynyt lätkimässä erilaisia juttuja seinille jotta mahdollisimman paljon saadaan esille. Tässä kuitenkin hauska yksityiskohta joka miellyttää (sekään ei tosin liity pintamateriaaleihin...)

Talo 12 – RTV-pintamateriaalitalo
Nämä pintamateriaalitalot eivät oikeastaan koskaan oikein sytytä. Näyttää monasti kuin joku olisi vaan käynyt lätkimässä erilaisia juttuja seinille jotta mahdollisimman paljon saadaan esille. Tässä kuitenkin hauska yksityiskohta joka miellyttää (sekään ei tosin liity pintamateriaaleihin…)

Talo 14 - Laajaranta Tässä kylppärissä on jotenkin miellyttävän rauhallinen tunnelma. Seinävessan kotelointia on jatkettu koko seinän mitalta ja mielestäni se on tyylikäs ratkaisu.

Talo 14 – Laajaranta
Tässä kylppärissä on jotenkin miellyttävän rauhallinen tunnelma. Seinävessan kotelointia on jatkettu koko seinän mitalta ja mielestäni se on tyylikäs ratkaisu.

Talo 14 - Laajaranta Kuva vähän hämärä, mutta tässä lastenhuoneessa on aika kivat värit. Tyylikäs on myös auto lattialla.

Talo 14 – Laajaranta
Kuva vähän hämärä, mutta tässä lastenhuoneessa on aika kivat värit. Tyylikäs on myös auto lattialla.

Talo 14 - Laajaranta Vaimo on kovasti tykästynyt tälläisiin parina toimiviin pöytiin. Ilmeisesti meillekin saattaa olla tulossa jo tänne väliaikaiseen kämppään.

Talo 14 – Laajaranta
Vaimo on kovasti tykästynyt tälläisiin parina toimiviin pöytiin. Ilmeisesti meillekin saattaa olla tulossa jo tänne väliaikaiseen kämppään.

Talo 14 - Laajaranta Tästä oli pakko ottaa kuva kun KERRANKIN on kodinhoitohuoneessa riittävästi pöytätasoa!

Talo 14 – Laajaranta
Tästä oli pakko ottaa kuva kun KERRANKIN on kodinhoitohuoneessa riittävästi pöytätasoa!

Talo 17 - Hailuoto 177 Jälleen silmä on kiinnittynyt epäsuoraan valaistukseen. Väitän kyllä että etenkin tuohon tapettiin olisi neutraali valkoinen valo toiminut 100x paremmin.

Talo 17 – Hailuoto 177
Jälleen silmä on kiinnittynyt epäsuoraan valaistukseen. Väitän kyllä että etenkin tuohon tapettiin olisi neutraali valkoinen valo toiminut 100x paremmin.

Talo 17 - Hailuoto 177 Tässä talossa oli enemmänkin epäsuoraa valoa. Itse ehkä kuitenkin toteuttaisin sen valolistalla jolloin valo suuntautuisi kattoon ja leviäisi sitä kautta.

Talo 17 – Hailuoto 177
Tässä talossa oli enemmänkin epäsuoraa valoa. Itse ehkä kuitenkin toteuttaisin sen valolistalla jolloin valo suuntautuisi kattoon ja leviäisi sitä kautta.

Talo 17 - Hailuoto 177 Vanhempien makkarissa epäsuora valo oli yhdistetty "sängynpäätyyn". Ihan hauska idea.

Talo 17 – Hailuoto 177
Vanhempien makkarissa epäsuora valo oli yhdistetty ”sängynpäätyyn”. Ihan hauska idea.

Talo 17 - Hailuoto 177 Tämä oli hauska :)

Talo 17 – Hailuoto 177
Tämä oli hauska 🙂

Talo 15 - Noppakoti A Tässä talossa sähkösuunnittelun oli tehnyt Selega kuten meillekin. Oli itseasiassa hämmentävää löytää sieltä Selegan mainoslappunen ja siinä osui silmiin omankin blogin osoite. Ei siinä, yhteistyötä tässä tehdään ja lisää lukijoita tulee. Hauska vaan kuinka osui silmään pienestä lapusta jotain tuttua. Valo itsessään oli melko miellyttävä kun valaisi kattoa eikä häikäissyt sitten yhtään. Hämää vaan tuo sähköjohto joka ylikorostuu valossa.

Talo 15 – Noppakoti A
Tässä talossa sähkösuunnittelun oli tehnyt Selega kuten meillekin. Oli itseasiassa hämmentävää löytää sieltä Selegan mainoslappunen ja siinä osui silmiin omankin blogin osoite. Ei siinä, yhteistyötä tässä tehdään ja lisää lukijoita tulee. Hauska vaan kuinka osui silmään pienestä lapusta jotain tuttua.
Valo itsessään oli melko miellyttävä kun valaisi kattoa eikä häikäissyt sitten yhtään. Hämää vaan tuo sähköjohto joka ylikorostuu valossa.

Talo 18 - Deko 149 Tässä bongattu kaksi riippuvalaisinta jotka näyttävät betonilta. Vaimo löysi vastaavanlaisen Askon sivuilta pari viikkoa sitten ja itseasiassa tänään kävi tilaamassa sellaisen kun oli tarjouksessa.

Talo 18 – Deko 149
Tässä bongattu kaksi riippuvalaisinta jotka näyttävät betonilta. Vaimo löysi vastaavanlaisen Askon sivuilta pari viikkoa sitten ja itseasiassa tänään kävi tilaamassa sellaisen kun oli tarjouksessa.

Talo 19 - Lammi-kivitalo Sampo Koko seinä oli käsitelty Smart Wall paintilla jolloin myös koko seinä toimii isona tussitauluna. Aika käytännöllinen idea lapsiperheisiin kun ei tarvitse pelätä tussin jälkiä seinissä.

Talo 19 – Lammi-kivitalo Sampo
Koko seinä oli käsitelty Smart Wall paintilla jolloin myös koko seinä toimii isona tussitauluna. Aika käytännöllinen idea lapsiperheisiin kun ei tarvitse pelätä tussin jälkiä seinissä.

Talo 19 - Lammi-kivitalo Sampo Tässä oli mukavan suuri terassialue. Allas upotettuna on siisti toteutus (jonka ehkä itsekin pyrin jonain päivänä saamaan aikaan). Itse altaan muodosta en vaan tykkää.

Talo 19 – Lammi-kivitalo Sampo
Tässä oli mukavan suuri terassialue. Allas upotettuna on siisti toteutus (jonka ehkä itsekin pyrin jonain päivänä saamaan aikaan). Itse altaan muodosta en vaan tykkää.

Talo 20 - Honka Harmonia Rustiikkinen peili. Kiva.

Talo 20 – Honka Harmonia
Rustiikkinen peili. Kiva.

Talo 20 - Honka Harmonia Tässä taas tälläinen kivatunnelmainen huono joka sopisi meidän kundeille.

Talo 20 – Honka Harmonia
Tässä taas tälläinen kivatunnelmainen huono joka sopisi meidän kundeille.

Talo 20 - Honka Harmonia Yksityiskohta seinältä. Rosterinen taulu johon saa magneetilla kiinni kaikkea kivaa.

Talo 20 – Honka Harmonia
Yksityiskohta seinältä. Rosterinen taulu johon saa magneetilla kiinni kaikkea kivaa.

Talo 20 - Honka Harmonia Ollaan kovasti teettämässä tulevaan taloon 150x150cm pöytä ja tässä on vähän samaa henkeä mitä halutaan. Lankkumaisuutta ja puun sävyä. Voisi olla ehkä enemmän tammisempi ja vaikka vähän kulunutkin. Lasi tarkoitus laittaa päälle.

Talo 20 – Honka Harmonia
Ollaan kovasti teettämässä tulevaan taloon 150x150cm pöytä ja tässä on vähän samaa henkeä mitä halutaan. Lankkumaisuutta ja puun sävyä. Voisi olla ehkä enemmän tammisempi ja vaikka vähän kulunutkin. Lasi tarkoitus laittaa päälle.

Talo 20 - Honka Harmonia Sama lähempää... taas.

Talo 20 – Honka Harmonia
Sama lähempää… taas.

Talo 21 - Villa Isku Meilläkin haaveissa oman sänkymme päähän jokin penkki. Sen ei välttämättä tarvitsisi olla säilytyspenkki vaan tälläinen saattaisi olla oikein hyvä. Pääsisi siivoamaan alta helposti.

Talo 21 – Villa Isku
Meilläkin haaveissa oman sänkymme päähän jokin penkki. Sen ei välttämättä tarvitsisi olla säilytyspenkki vaan tälläinen saattaisi olla oikein hyvä. Pääsisi siivoamaan alta helposti.

Talo 22 - Villa Lumous Ennakkohehkutuksesta huolimatta tämä ei kyllä ainakaan allekirjoittaneeseen tehnyt kovinkaan suurta vaikutusta. Tosin tämä allasalue on jokin missä voisi aikaa viettää!

Talo 22 – Villa Lumous
Ennakkohehkutuksesta huolimatta tämä ei kyllä ainakaan allekirjoittaneeseen tehnyt kovinkaan suurta vaikutusta. Tosin tämä allasalue on jokin missä voisi aikaa viettää!

Talo 22 - Villa Lumous Jäi Lumouksesta sentään jokin juttu... tapetti on itseasiassa ainakin omasta mielestäni magee. En nyt ollut oikein varma mitä sisustusvastaavamme siitä tykkäsi...

Talo 22 – Villa Lumous
Jäi Lumouksesta sentään jokin juttu… tapetti on itseasiassa ainakin omasta mielestäni magee. En nyt ollut oikein varma mitä sisustusvastaavamme siitä tykkäsi…

Talo 23 - Skammin talo Ennalta myös paljon julkisuutta saanut (julkisivuna kattotiilet) Skammi oli aika mitäänsanomaton. Autotallissa oli kuitenkin Wienerbergerin esittelyständi ja pitihän se mennä koputtelemaan Porothermiä. Kyllä on komean levyinen!

Talo 23 – Skammin talo
Ennalta myös paljon julkisuutta saanut (julkisivuna kattotiilet) Skammi oli aika mitäänsanomaton. Autotallissa oli kuitenkin Wienerbergerin esittelyständi ja pitihän se mennä koputtelemaan Porothermiä. Kyllä on komean levyinen!

Talo 25 - Kastellin Moderni 147 Tässä kylppärissä katselin että voisi toimia vastaavat lasiovet meidänkin lasten kylppärissä.

Talo 25 – Kastellin Moderni 147
Tässä kylppärissä katselin että voisi toimia vastaavat lasiovet meidänkin lasten kylppärissä.

Talo 27 - Älvsby-talo Suometar Täytyy kyllä sanoa, että vaikka taitavat älvärit olla melko edullisia niin kyllä sen paikka paikoin näkeekin. Ei jotenkin ole enää nykyaikaista että seinillä on pattereita ym. Siellä kuitenkin sisustuksesta löytyi sentään jotain... eli taas pöytäpari.

Talo 27 – Älvsby-talo Suometar
Täytyy kyllä sanoa, että vaikka taitavat älvärit olla melko edullisia niin kyllä sen paikka paikoin näkeekin. Ei jotenkin ole enää nykyaikaista että seinillä on pattereita ym. Siellä kuitenkin sisustuksesta löytyi sentään jotain… eli taas pöytäpari.

Talo 28 - Sievitalo Mustakoivu 106 Erikoisempi sängynvalo. Koko huoneessa rauhallinen tunnelma, mutta vähän väriä kaipaisi.

Talo 28 – Sievitalo Mustakoivu 106
Erikoisempi sängynvalo. Koko huoneessa rauhallinen tunnelma, mutta vähän väriä kaipaisi.

Talo 29 - Lakka-kivitalo Heikkinen Hiihtäjä-Heikkisen talo oli myös julkisuudessa. Lastenhuoneessa jotenkin kivan oloinen tapetti. Meillä on jo aika ajanut ohi tuon, mutta kyllä se jokusen vuoden ihan pikkuisen kanssa toimisi.

Talo 29 – Lakka-kivitalo Heikkinen
Hiihtäjä-Heikkisen talo oli myös julkisuudessa. Lastenhuoneessa jotenkin kivan oloinen tapetti. Meillä on jo aika ajanut ohi tuon, mutta kyllä se jokusen vuoden ihan pikkuisen kanssa toimisi.

Talo 29 - Lakka-kivitalo Heikkinen Todella siisti ikkunalauta/syvennys! Tuollaisia kun saisi.

Talo 29 – Lakka-kivitalo Heikkinen
Todella siisti ikkunalauta/syvennys! Tuollaisia kun saisi.

Talo 30 - Deko 159 Tässä taas vaihteeksi katselin valaistusta. Itseasiassa ei hullumpi kokonaisuus jos vaan nuo spotit olisivat suurempia. Itse laittaisin vaikka edes n. 15cm halkaisijalla olevia niin ei häikäisisi.

Talo 30 – Deko 159
Tässä taas vaihteeksi katselin valaistusta. Itseasiassa ei hullumpi kokonaisuus jos vaan nuo spotit olisivat suurempia. Itse laittaisin vaikka edes n. 15cm halkaisijalla olevia niin ei häikäisisi.

Talo 30 - Deko 159 Saunassa taas valkoista sävyä. Ehkä mielestäni liian suuri kontrasti lauteiden ja seinän välillä, mutta ihan kiva.

Talo 30 – Deko 159
Saunassa taas valkoista sävyä. Ehkä mielestäni liian suuri kontrasti lauteiden ja seinän välillä, mutta ihan kiva.

Talo 30 - Deko 159 Hieno nukkekoti.

Talo 30 – Deko 159
Hieno nukkekoti.

Talo 30 - Deko 159 Valaistusta taas. Jotenkin tuntuu että ei ole yleisvaloksi tuollaisesta kapeasta viirusta joka on suunnattu alaspäin. Eli meillä kyllä mennään katon kautta.

Talo 30 – Deko 159
Valaistusta taas. Jotenkin tuntuu että ei ole yleisvaloksi tuollaisesta kapeasta viirusta joka on suunnattu alaspäin. Eli meillä kyllä mennään katon kautta.

Talo 30 - Deko 159 Mahtava tunnelma tässä terassissa! En ihmettelisi vaikka meillekin sisustajamme päättäisi jotain tälläistä laittaa.

Talo 30 – Deko 159
Mahtava tunnelma tässä terassissa! En ihmettelisi vaikka meillekin sisustajamme päättäisi jotain tälläistä laittaa.

Talo 30 - Deko 159 Sama vähän kauempaa. Kivan näköistä on.

Talo 30 – Deko 159
Sama vähän kauempaa. Kivan näköistä on.

Talo 32 - Lapplin Duo Ikkunasta näkyi piharakennuksen viherkatto. Ikkunassa oli jopa lappu, että muista ihailla. Kyllä itse tykkään. Ehkä pitäisi harkita saunarakennuksen katolle.

Talo 32 – Lapplin Duo
Ikkunasta näkyi piharakennuksen viherkatto. Ikkunassa oli jopa lappu, että muista ihailla. Kyllä itse tykkään. Ehkä pitäisi harkita saunarakennuksen katolle.

Talo 32 - Lapplin Duo Tässä on jo selkeästi suurempi rako ja heti valaisee ihan eritavalla.

Talo 32 – Lapplin Duo
Tässä on jo selkeästi suurempi rako ja heti valaisee ihan eritavalla.

Talo 32 - Lapplin Duo Hieno lukunurkkaus. Tulisiko käytettyä? En tiedä, mutta voisin kuvitella että perheestä ainakin joku innostuisi tuolla istumaan.

Talo 32 – Lapplin Duo
Hieno lukunurkkaus. Tulisiko käytettyä? En tiedä, mutta voisin kuvitella että perheestä ainakin joku innostuisi tuolla istumaan.