ARVONTA!.. ja vähän edistystäkin.

Kuten otsikko jo toteaa niin sain Wienerbergeriltä arvottavaksi jokusen asuntomessulipun. Eli tarjolla siis 2x 2kpl lippuja, joten tässä arvonnassa siis on kaksi voittajaa. Koska messut alkavat jo tulevana viikonloppuna niin laitetaan nyt kohtalaisen nopeasti jakoon. Eli aikaa osallistua on tämän viikon sunnuntaihin (12.7.) klo 21 saakka. Liput voi nopealla aikataululla noutaa jos on kiire tai sitten postitan ne voittajille. Eli kommenttia ja jokin tunnistetieto niin osallistuu. Onnea arvontaan!

Siinä ne liput odottaa onnekkaitaan.

Siinä ne liput odottaa onnekkaitaan.

Muuten tänään sitten homma ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Tänään oli kattotuolien toimituksen aika. Eilen tuli jo tekstiviesti että huomenna on toimitus. Siinä oli kuskin numero ja yritin soitella siihen jo eilen jotta tietäisi monen aikaan ristikot tulevat. Ei yhdistä. Kyselin asiaa Puu10:n suunnasta ja selvisi että tekstarissa oli väärä numero… 044 alkuinen 040:n sijaan. No edelleenkään en saanut kuskia kiinni. Muutaman tunnin päästä hän soitti ja ilmoitti että olisi tulossa noin 17-18 välillä. Siinä vaiheessa rupesi jo vähän ketuttamaan koska siinä vaiheessa oli jo kello yli 14 eikä kovinkaan paljoa oltu saatu aikaiseksi. Kundit sitten lähtivät kotiin ja jäi itse touhuamaan tontille. Porukan pomo Taavikin tuli paikalle hieman ennen viittä ajatellen että auttelee kun ristikot tulevat. Sitten tuli puhelu… ristikot olisivatkin tontilla noin 18:30-19:00. Joten ei muuta kuin kotiin. Siellä syömään, kahville, hetki istumista ja takaisin tontille. Lopulta noin 19:30 auto kaartoi pihaan.

Auton nostokalusto oli melko heikko ristikoita varten. Alkuperäinen ajatus oli nostaa saunan ristikot suoraan ylös, mutta eihän se puomi yltänyt edes puoleen väliin. Siinä sitten lavojen päälle ristikoita laittamaan ja sivuttaistukia ruuvaamaan kiinni. Oli siinä allekirjoittanut vähän kovilla. Päivällä olisi ollut riittävästi miehitystä, nyt olisi ollut käsipareista apua. Lopulta sain kuin sainkin ristikot pysymään pystyssä ja tuettuna ja löydettiin myös tilaa muulle puutavaralle jota tuli samassa kuormassa. Väliaikaisessa paikassaan kattotuolit ovat vain huomiseen asti, sitten alkaa asennus.

Ristikot läjässä. Kaipa ne tuossa pysyy huomiseen pystyssä.

Ristikot läjässä. Kaipa ne tuossa pysyy huomiseen pystyssä.

Talo muuttuu oikeasti talon näköiseksi kun saa katon päälleen.

Talo muuttuu oikeasti talon näköiseksi kun saa katon päälleen.

Tässä vielä kuvia seinien lopullisesta korkeudesta. Päällä jo alaohjauspuukin.

Tässä vielä kuvia seinien lopullisesta korkeudesta. Päällä jo alaohjauspuukin.

Takaseinä.

Takaseinä.

Makkari ja vasemmalla keittiötä.

Makkari ja vasemmalla keittiötä.

Vasemmalta oikealle... Olohuone, ruokatila ja keittiö.

Vasemmalta oikealle… Olohuone, ruokatila ja keittiö.

Kaikki valmiina ristikoita varten.

Kaikki valmiina ristikoita varten.

Päivä oli pitkä, mutta välillä se on tämmöistä. Ei nyt suoraan sanoen ollut huono päivä, mutta tänään oli rakentajan vähän vaikeampi hymyillä kuin yleensä.

Tässä vielä kuvia yläkerrasta. Saatiin tänään sentään solumuovikaista ja alajuoksut paikalleen ja mittailtua ja kiinnitettyä osa kulmaraudoista asennusta varten.

30 vastausta artikkeliin ”ARVONTA!.. ja vähän edistystäkin.

  1. Päivitysilmoitus: Messuliput arvottu! | Kuninkaanmäen Grafiitinmusta täystiilitalo

  2. Voimia rakennusurakkaan! Se on välillä otettava päivä kerrallaan ja välillä tunti kerrallaan. Ollaan samassa veneessä. Lopputulos palkitsee varmasti! Teillä on hyvä vauhti päällä raksalla

  3. Kyllä asuntomessut olisi mahtava kokea. Eli mukaan arvontaan. 🙂

  4. Osallistun arvontaan, olisipa kiva voittaa liput kun vihdoin messut on lyhyen matkan päässä.

Kommentointi on suljettu.